Våre tjenester

BRYLLUP

Brylluper er nok de selskapene vi er best på etter hvert. Vi vil gjerne være tilstede på den store dagen deres og gi dere og gjestene deres en god opplevelse av bryllupsfesten.


Vi hjelper gjerne til med planleggingen av alkohol til bryllupet deres. Vi kan sette opp en totalt plan fra første velkomstdrinken blir servert til sistemann får et glass med vann på vei ut dørene fra en velykket bryllupsfest


PRIVATE SELSKAPER

Skal du feire noe og vil imponere gjestene dine med egen bartender som lager drinkene for dere? Vi kommer hjem til deg eller i lokalet du skal ha feiringen din og tar oss av serveringen så du kan slappe av og nyte kvelden med dine gjester. Det blir litt som om dere er på en bar, bare at det er baren som er hos dere.


Dersom dere skal ha åpen bar og ønsker å kjøpe inn alkoholen selv kan dere bruke våre pakkeløsninger, men dersom dere ønsker at vi skal komme med alkoholen er det også en mulighet.


FIRMAFEST

Feire noe med jobben? Vi kan sette opp barene våre i kantinen eller i kontorlandskapet deres og lage drinkene på festen. Vi står for planleggingen av arrangementet, serverer og rydder under festen. Det blir omrent som dere er på en bar, bare at det er baren som er hos dere.


Dersom dere skal ha åpen bar og ønsker å kjøpe inn alkoholen selv kan dere bruke våre pakkeløsninger, men dersom dere ønsker at vi skal komme med alkoholen er det også en mulighet


MOBILE BARER OG BARUTSTYR

Våre mobile barer er tilgjengelig i fem forskjellige størrelser om kan leies ut for seg selv eller med bartendere og med komplett utstyrspakke.


Barene våre er veldig robuste og et perfekt arbeidsverktøy for bartenderen. De kan settes ved siden av hverandre og så har man flere arbeidsstasjoner i baren. Barene er enkle å sette opp samt enkle å transportere.