Om oss

OM OSS

Vi er en gjeng med bartendere som brenner for å lage gode drinker og skape gode opplevelser med det vi elsker å jobbe med, nemlig å være bartendere. Vi leverer bartjenester i et bredt spekter fra en bartender i et mindre selskap til å bemanne opp større barer for kundene våre.


Vi stiller gjerne opp for å bidra til at selskapet ditt skal bli en stor suksess og en fest som gjestene dine vil huske og snakke om i lang tid i etterkant. Konseptet vårt for lukkede selskaper er at vi har med oss en bar og setter den opp i lokalet hvor du skal ha fest, stiller med alt som trengs av utstyr, glass, isbiter og kan også hjelpe med innkjøp av blandevann og garnityr. Vi tilpasser en meny og lager en innkjøpsliste på hva som må handles inn. Alt klargjøres i god tid før gjestene kommer og når festen begynner tar vi oss av serveringen ved at vi serverer dine gjester smakfulle drinker og rydder opp etter oss når festen er over sånn at du som vert kan slappe av og nyte festen din helt ut sammen med gjestene dine.


Vi hjelper barer, restauranter og hoteller med å bemanne opp sine barer med vårt personell. Vi ønsker å bidra med kostnadseffetive løsninger, effektivitet og serviceinnstilte bartendere som på en positiv måte kan hjelpe våre kunder med å skape gode opplevelser for sine gjester.


Vi har alltid et fokus på ansvarlig håndtering av alkohol. Alle vet at alkohol kan ha en bakside og dessverre så er det mange selskaper som blir ødelagt av at det konsumeres for mye alkohol. Ved å leie inn bartendere fra oss til festen din vil du ha noen som har kontroll på serveringen samtidig som det vil være kvatiltet på det som blir servert.


Alle våre bartendere har god erfaring og har gjennomgått en grundig opplæring, alle over 20 år og har gjennomgått en opplæring i alkoholloven ved å ha tatt kunnskapsprøven og/eller gjennomført kurs i ansvarlig vertskap. 


Vi har et stort utstyrslager med stilfulle mobile barer og alt av  barutsyr. Her er en av våre mobile barer rigget opp hos en bedrift i Oslo.

VÅRE OPPDRAG

Vi leverer faste tjenester til enkelte barer, restauranter og hoteller samt vi leverer mobile barløsniger til enkelt anledninger som brylluper, julebord, firmafester, bursdager, hagefester m.m.